Tegelzetbedrijf Groningen

Tegelzetbedrijf Melessen uit Groningen heeft een naam als kwaliteit tegelzetter en is al 25 jaar actief als tegelzetter. In het tegelzetten heeft Melessen een goede naam opgebouwd als vakman en iemand waar je op kunt bouwen. Zijn manier van meedenken en advisering bij een project tot het plannen en bestellen van alle materialen, waardoor de klus geen vertraging oploopt.

Het valt en staat met inzet en toewijding

Ronny Melessen is erg uitgesproken in zijn toewijding. Ik kan niet 20 jaar al actief zijn als tegelzetter als ik geen kwaliteit zou leveren. Je naam en reputatie moet je opbouwen en is sneller afgebroken dan opgebouwd. Daarom behandel ik elke klus met de grootste zorg en toewijding. Ik lever mijn werk daarom ook met uitstekende garantievoorwaarden en durf al mijn klanten ook die van 20 jaar geleden, nog steeds onder ogen te komen.

Zowel voor particulieren als bedrijven.

Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. De klus wordt er niet anders van als het nu een badkamer is die betegeld moet worden of het gaat om 10 woningen waar we alle tegelwerk voor moeten doen. We werken zorgvuldig, schoon en netjes. Vakwerk is niet alleen het goed kunnen plakken van tegels, maar ook de voorbereiding van de klus als de nazorg ervan. Het is niet voor niets dat we een naam hebben opgebouwd en die naam houden we graag hoog. Nieuwsgierig geworden bekijk ons werk

ford garage tegelzetbedrijf melessen

tegelzetter groningen melessen