Opzoek naar een ervaren tegelzetter?

Tegelzetbedrijf Melessen is de allround tegelzetter in Groningen.  Van het betegelen van badkamers, vloeren, sanitaire ruimten, keukens, woonkamers en bedrijfsruimten. Voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Wij verzorgen de totale klus

Van een verbouwing tot nieuwbouw.Van het leggen van plavuizen op de vloer, tot het betegelen van een badkamer vloer of wand of voor een complete keuken verzorgen wij het tegelwerk in optima forma. Voor mooie en praktische oplossingen voor het renoveren van uw badkamer. Haalt u natuurlijk graag ervaren tegelzetters in huis. Offerteaanvragen behandelen wij zo spoedig mogelijk. Graag komen wij op afspraak het werk bij u bekijken. men noemt ons niet voor niets Dé tegelzetter uit Groningen!

Meerdere redenen

Wij kunnen veel redenen bedenken waarom u niet langer hoeft te twijfelen.

Wij noemen er 6:

  1. Door de 20 jaar ervaring die we hebben in het zetten van tegels, kunnen we stellen dat we zeer vakbekwaam zijn.
  2. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren.
  3. Wij komen altijd het werk vooraf bekijken en brengen dan een duidelijk gespecificeerde offerte uit.
  4. Door afspraken met leveranciers, kunnen wij u als klant aantrekkelijke kortingen geven op te leveren tegels.
  5. Wij staan voor onze vakkennis en vakmanschap. Wij geven daarom ook uitgebreide garantie op ons werk!
  6. Door duidelijke afspraken komt u nooit voor verrassingen te staan.

Tegelzetbedrijf Melessen, tegelzetter Groningen

Direct een offerte aanvragen?

Wij helpen u graag verder.

Zien wat wij allemaal kunnen?

bekijk een overzicht van een aantal van onze afgeronde projecten!

Advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vul het contactformulier in of bel 06-25302992

Kwaliteit tegelzetter

Tegelzetbedrijf Melessen heeft een naam als kwaliteit tegelzetter. Ronny Melessen is de eigenaar en al 20 jaar actief als tegelzetter. In het tegelzetten heeft ie een super professionele naam op gebouwd als vakman en iemand waar je op kunt bouwen. Zijn manier van meedenken en advisering bij een project tot het plannen en bestellen van alle materialen, waardoo de klus geen vertraging oploopt.

Het valt en staat met inzet en toewijding

Ronny Melessen is erg uitgesproken in zijn toewijding. Ik kan niet 20 jaar al actief zijn als tegelzetter als ik geen kwaliteit zou leveren. Je naam en reputatie moet je opbouwen en is sneller afgebroken dan opgebouwd. Daarom behandel ik elke klus met de grootste zorg en toewijding. Uiteindelijk is de mond op mond reclame de beste reclame die je je als hardwerkende ondernemer kunt wensen. Ook in de tegenwoordige tijd van social media merk ik dat je snel naam kunt maken, maar dit ook heel snel weer kunt verliezen. Ik lever mijn werk daarom ook met uitstekende garantievoorwaarden en durf al mijn klanten ook die van 20 jaar geleden, nog steeds onder ogen te komen.

Zowel voor particulieren als bedrijven.

Wij werken zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. De klus wordt er niet anders van als het nu een badkamer is die betegeld moet worden of het gaat om 10 woningen waar we alle tegelwerk voor moeten doen. We werken zorgvuldig, schoon en netjes. Vakwerk is niet alleen het goed kunnen plakken van tegels, maar ook de voorbereiding van de klus als de nazorg ervan. Het is niet voor niets dat we een naam hebben opgebouwd en die naam houden we graag hoog. Nieuwsgierig geworden bekijk ons werk