Badkamertegel bruin met grote tegels op tegelzetbedrijfmelessen.nl, tegelzetter groningen

Black slade, mustang leisteen (Brazilië)

Een badkamer met mooie donkere groot formaat natuursteen (black slade, mustang leisteen.)

De Black slate is met zijn kenmerkende ‘vlam werking’  een uiterst populaire binnen- en buitenvloer door zijn sterke slijtvastheid en het feit dat de tegels buiten hun kleur behouden.

Reinigen

De eerste 3-4 maanden (bij verlijming) of 6-8 maanden (bij specie) mag men de vloer enkel met een weinig water reinigen, zodat de vloer optimaal kan drogen. In ieder geval géén zepen en dergelijke gebruiken. Wilt u tijdens deze droogperiode toch dweilen met zeep gebruik dan enkel een klein scheutje in uw dweilwater.

Beschermen

Indien de vloer na de droogperiode volledig droog is, kan men een coating aanbrengen. Het gebruik van polish, verlaagt de kans op vuil-, vet- en vochtvlekken aanzienlijk. Bovendien zorgt het voor een kleuraccentuering, het zgn. nateffect. Wilt u geen coating gebruiken bij leisteen, dweil dan wekelijks met een scheutje zeep in uw dweilwater. Dit mag direct na plaatsing.

Onderhoud

Het wekelijkse onderhoud kan gebeuren door te dweilen of desgewenst schrobben met een neutrale zeep en 1x per maand met een scheutje polish in het dweilwater.